fbpx

-15% is geactiveerd!
Vandaag besteld, morgen GRATIS verzonden!

+175.000 tevreden Nutrianen

NUTRIFOODZ GOLD

"Super! Ik ben rustiger, heb meer energie 's morgens, ik sta eens eindelijk goedgezind en uitgerust op." - Valerie R.

270g - goed voor 60 porties - 2 maanden

slechts 0,78 per portie slechts 0,53 per portie!

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug! Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Eén heerlijke Superfood Thee per dag is alles wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren!

Of je nu worstelt met een pijnlijk gevoel, hardnekkig vet, verstrooidheid, tekort aan voedingsstoffen of vermoeidheid. In slechts 10 seconden per dag kun je je gezondheid herstellen en je tientallen jaren jonger voelen! *

SLAAP BETER

Slaap je echt diep? Goed slapen is het belangrijkste dat je vandaag kunt doen. Diepe slaap is de kans voor je lichaam en hersenen om te 'herstellen'. Slaap dieper en wordt uitgerust wakker met grenzeloze en jeugdige energie.

STERKE WEERSTAND

Gold zit vol met Antioxidanten. Wanneer je cellen beter kunnen communiceren, is je immuunsysteem niet meer te stoppen. Geef de griep geen schijn van kans.

PIJN VERZACHTEND

Ja, je kunt je beter voelen. Beweeg weer vrij, zonder pijn te voelen. Gold zit boordevol herstellende kruiden die speciaal zijn gekozen om te reageren op het ongemak van je lichaam. Zacht gedroogde bladeren, wortels en superfoods die al duizenden jaren worden gebruikt in oude Indiaanse, Aziatische en Noord-Afrikaanse culturen.

MENTAAL SCHERP

Verbeter je concentratie. Focus zonder afleiding. Schitter helder met nieuwe ideeën op het werk. Vergeet nooit meer een naam. Nootropic superfoods met deze effecten zijn enorm populair. Ze verbeteren de zuurstoftoevoer naar je hersenen. Het is geen wonder dat artsen, chirurgen en leidinggevenden van hoog niveau deze superfoods gebruiken om scherper te denken wanneer ze onder grote druk staan.

BESPAAR GELD

Hoeveel is Gold waard? Dit recept heeft de klinisch geteste doseringen van verschillende superfoods die je afzonderlijk moeten uitzoeken. Veel vrouwen en mannen boven de 40 kopen allemaal individuele supplementen voor elk van deze problemen hierboven. Eindelijk zitten ze hier allemaal samen in één veel goedkopere oplossing!

BESPAAR TIJD

Klaar in slechts 10 seconden. Het lost goed op. Het is romig en smaakt lekker. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om deze krachtige, natuurlijke superfoods te nemen om je lichaam te verjongen, te ontspannen en je beter te voelen.

+175.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug! Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Nog enkele Reacties van Klanten

Onze 100% Niet goed, geld terug garantie!

Probeer het 14 volle dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende nachttee is die je ooit hebt geprobeerd, krijg je al je geld terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

+175.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

Wat zit er in Nutrifoodz Gold?

Kurkuma extract: Curcumine

Het wordt al meer dan 4.000 jaar gebruikt. Het oude India en zelfs China erkenden kurkuma als een krachtige herstellende wortel. Tegenwoordig bewijzen al meer dan 2000 studies de kracht van kurkuma. In Gold hebben we een volledige klinisch geteste dosis toegevoegd. Bovendien maakt onze unieke combinatie van ingrediënten elke dosis 4 keer krachtiger!

Gember

Dit heb je vast al eerder gehoord. Gember is het "Zwitserse zakmes" van de superfoods. Het is de #1 herstellende plant in honderden landen. Het wordt over de hele wereld gebruikt voor de spijsvertering, griep, verkoudheid, pijnlijke spieren en andere ziekten.

Mix van 5 "Magische" Paddenstoelen

Paddenstoelen met herstellende effecten op de menselijke immuniteit. Ze worden al eeuwenlang vereerd als een geheim 'magisch wondermiddel' onder de Indiaanse culturen. Modernere studies prijzen de impact op onze levensduur. Reishi wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als een natuurlijke vorm van spierontspanning in de moderne Chinese geneeskunde.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een belangrijk ingrediënt in natuurlijke slaapondersteunende dranken en etherische oliën. Geëxtraheerd uit 100% natuurlijke citroenmelisse, verbetert de diepe, verjongende slaap. Bekend als "The Calming Herb."

Zwarte peper extract: Piperine

Gold bevalt piperine en zorgt voor een goede vertering van alle ingrediënten voor maximale kracht en absorbeerbaarheid. Piperine is een krachtige fytochemische stof in zwarte peper. Onze enzymen kunnen de positieve effecten van superfoods beperken. Piperine stopt van nature die enzymen. Hierdoor kunnen krachtige herstellende superfoods onmiddellijk je hele lichaam beïnvloeden; Soms 20 keer sterker!

Kokosnoot melk

Kokos geeft ons een betrouwbaar verzadigd vet. Sommige vitamines zijn in vet oplosbaar. Zonder wat vet gaan deze vitamines gewoon door je lichaam zonder opgenomen te worden. De MCT's in kokosnoten kunnen de stofwisseling versnellen en zelfs "cravings" en trek in zoet verminderen. Je zult dol zijn op de extra energie en mentale helderheid die deze je brengen.

Kaneel

Eeuwenlang werd er gevochten om dit kostbare superfood. In Ayurveda wordt kaneel gebruikt om mensen te kalmeren en te helpen tegen ongemakken van ons verouderingsproces. Het geeft een lekkere smaak die al duizenden jaren wordt gewaardeerd.

L-Tryptofaan

L-Tryptofaan is een bouwstof voor vitamine B3, voor de neurotransmitter serotonine en het slaaphormoon melatonine. Wanneer we het binnenkrijgen via onze voeding of via een L-Triptofaan supplement wordt het opgenomen in ons bloed en vervolgens door onze hersenen. Via meerdere metabolische processen in onze neuronen wordt L-Tryptofaan eerst omgezet in 5-hydroxytryptofaan (5HTP) en dat wordt vervolgens omgezet in serotonine en melatonine.

+175.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd,
krijg je je geld terug!

Veel Gestelde Vragen

Is Gold glutenvrij?

Ja, glutenvrij.

Waarom is Gold de beste op de markt?

We hebben bij Nutrifoodz de tijd genomen om de meest wonderbaarlijke kruiden te onderzoeken. We hebben de krachtigste natuurlijke superfoods en voedingsstoffen voor diepe slaap bestudeerd. Vervolgens hebben we de wonderbaarlijke superfoods voor immuniteit toegevoegd. We hebben ze gemengd en uitvoerig getest voor het beste resultaat mogelijk.

Is Gold geschikt voor mij?

Gold is geschikt voor iedereen, punt uit. En zeker degenen die ervoor kiezen hun gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Het is geweldig om een overvloed aan redenen (zie hieronder) en niet te vergeten dat het geweldig is voor degenen die niet goed slapen. De meesten van ons hebben niet elke dag de beste nachtrust, met dit alles-in-één superfood-poeder kun je alle voordelen krijgen zonder alle tijd te besteden aan winkelen, sap maken en natuurlijk schoonmaken.

Gebruik je kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen?

We gebruiken Stevia. Stevia is een zoetstof die afkomstig is uit de plant stevia rebaudiana. Deze plant wordt ook wel honingkruid genoemd of gewoon stevia. Stevia verlaagt de bloeddruk en is goed voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

Hoe vaak en wanneer moet ik Gold nemen?

Voor maximale voordelen moet Gold 1-2 keer per dag worden gebruikt. Je kunt het maken met warm water of warme melk, bij voorkeur in de avond voor het slapen.

Zal Gold mijn spijsverteringsproblemen oplossen?

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij spijsverteringsproblemen, alles van de voorgeschreven medicijnen die u gebruikt tot het voedsel dat u eet. Zeker, Gold zal enorm helpen, maar als je een dieet eet dat bestaat uit zwaar bewerkte voedingsmiddelen en granen, zal het moeilijk zijn om een supplement te laten werken op de manier die je nodig hebt om je op je best te voelen.

Kan ik het retourneren als het me niet bevalt?

Probeer 14 volle dagen Gold uit en als jij op enig moment besluit dat het niets voor jou is, ook al is het maar de smaak die je niet lekker vindt, stuur dan de verpakking terug met een e-mail naar info@nutrifoodz.email en wij zullen jouw verzoek snel en moeiteloos behandelen. De terugbetaling vindt plaats nadat wij de verpakking (geopend of niet) hebben ontvangen of wanneer je het verzendbewijs aan ons doormailt.

Wat als je het niet lekker vind?

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het 14 volle dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende superfood thee is die je ooit hebt geprobeerd, krijg je al je geld terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Wanneer ontvang je je bestelling?

Binnen maximaal 2 werkdagen.

+175.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug! Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Slaap dieper, verhoog je immuunsysteem en verminder pijn in je gewrichten met deze heerlijke 'Golden Milk'

Wat als jij uitgerust wakker wordt met grenzeloze en jeugdige energie?

Uitgerust wakker worden
Voel je ontspannen na een drukke dag
Verminder pijn in je gewrichten
Betere weerstand en betere nachtrust
Verminder kans op op ontstekingen
Mentaal scherper, meer focus
Smaakt heerlijk
100% Vegan - Geen Melk - Geen Suiker
60 porties (270g) - vanaf € 0,62 per portie

+175.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

Zoals al onze producten is ook Nutrifoodz Gold:

Smaakt HEERLIJK
100% Plantaardig (Vegan)
Duurzame ingrediënten
Goed opneembaar
GMO vrij
Soja vrij
Suiker vrij
Lactose vrij

+150.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug! Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Met Nutrifoodz zorg jij goed voor onze planeet

Via Nutrifoodz help jij om beter te zorgen voor onze planeet. Naast het besparen op waterverbruik en CO2-uitstoot, help jij ook mee om de aarde af te koelen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.

Om actief de aarde af te koelen zijn we een samenwerking aangegaan met Justdiggit. Samen met Nutrifoodz maak jij grote stukken land weer groen, met name in oost-Afrika. We doneren 1% van onze omzet aan de Regreen Revolution. Voor elke 3 bestellingen brengen we 1 boom terug en vergroenen we ongeveer 500m2 land.

Onze 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het gewoon 14 volle dagen uit en als het voor jou niet zou werken, dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Vergeet niet dat het kan gebeuren dat we tijdelijk geen voorraad hebben - omdat dit een volledig natuurlijk en hoogwaardig product is, hebben we een zeer beperkt aanbod van alle afzonderlijke ingrediënten.

+175.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed - Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende golden milk is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug! Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Sluit je aan bij +175.000 Trotse Nutrianen

OPTIE 1:

1 x NUTRIFOODZ GOLD

270g - goed voor 60 porties

+175.000 tevreden Nutrianen

€39,95/stuk

slechts 0,66 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 2:

6 x NUTRIFOODZ GOLD

6x270g - goed voor 360 porties

+175.000 tevreden Nutrianen

€31,90/stuk

slechts 0,53 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 3:

3 x NUTRIFOODZ GOLD

3x270g - goed voor 180 porties

+175.000 tevreden Nutrianen

€34,00/stuk

slechts 0,57 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

Transformeer je gezondheid voor slechts € 0,66 per portie. Deze zeldzame en krachtige Superfoods voor nog niet eens de prijs van een kopje koffie!

Probeer Nutrifoodz Gold nu en krijg je geld terug als het niet werkt voor jou

Heb je nog vragen?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Als er iets is dat we hebben gemist, of als je gewoon wat meer informatie nodig hebt, stuur ons dan een e-mail op het onderstaande adres en een van onze gezondheidsspecialisten neemt contact met je op.

E-mail: support@nutrifoodz.nl of Telefoon: +31208946383

Veel Gestelde Vragen

Is Gold glutenvrij?

Ja, glutenvrij.

Waarom is Gold de beste op de markt?

We hebben bij Nutrifoodz de tijd genomen om de meest wonderbaarlijke kruiden te onderzoeken. We hebben de krachtigste natuurlijke superfoods en voedingsstoffen voor diepe slaap bestudeerd. Vervolgens hebben we de wonderbaarlijke superfoods voor immuniteit toegevoegd. We hebben ze gemengd en uitvoerig getest voor het beste resultaat mogelijk.

Is Gold geschikt voor mij?

Gold is geschikt voor iedereen, punt uit. En zeker degenen die ervoor kiezen hun gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Het is geweldig om een overvloed aan redenen (zie hieronder) en niet te vergeten dat het geweldig is voor degenen die niet goed slapen. De meesten van ons hebben niet elke dag de beste nachtrust, met dit alles-in-één superfood-poeder kun je alle voordelen krijgen zonder alle tijd te besteden aan winkelen, sap maken en natuurlijk schoonmaken.

Gebruik je kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen?

We gebruiken Stevia. Stevia is een zoetstof die afkomstig is uit de plant stevia rebaudiana. Deze plant wordt ook wel honingkruid genoemd of gewoon stevia. Stevia verlaagt de bloeddruk en is goed voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

Hoe vaak en wanneer moet ik Gold nemen?

Voor maximale voordelen moet Gold 1-2 keer per dag worden gebruikt. Je kunt het maken met warm water of warme melk, bij voorkeur in de avond voor het slapen.

Zal Gold mijn spijsverteringsproblemen oplossen?

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij spijsverteringsproblemen, alles van de voorgeschreven medicijnen die u gebruikt tot het voedsel dat u eet. Zeker, Gold zal enorm helpen, maar als je een dieet eet dat bestaat uit zwaar bewerkte voedingsmiddelen en granen, zal het moeilijk zijn om een supplement te laten werken op de manier die je nodig hebt om je op je best te voelen.

Kan ik het retourneren als het me niet bevalt?

Probeer 14 volle dagen Gold uit en als jij op enig moment besluit dat het niets voor jou is, ook al is het maar de smaak die je niet lekker vindt, stuur dan de verpakking terug met een e-mail naar info@nutrifoodz.email en wij zullen jouw verzoek snel en moeiteloos behandelen. De terugbetaling vindt plaats nadat wij de verpakking (geopend of niet) hebben ontvangen of wanneer je het verzendbewijs aan ons doormailt.

Wat als je het niet lekker vind?

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het 14 volle dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende superfood thee is die je ooit hebt geprobeerd, krijg je al je geld terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Wanneer ontvang je je bestelling?

Binnen maximaal 2 werkdagen.

OPTIE 1:

1 x NUTRIFOODZ GOLD

270g - goed voor 60 porties

+175.000 tevreden Nutrianen

€39,95/stuk

slechts 0,66 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 2:

6 x NUTRIFOODZ GOLD

6x270g - goed voor 360 porties

+175.000 tevreden Nutrianen

€31,90/stuk

slechts 0,53 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 3:

3 x NUTRIFOODZ GOLD

3x270g - goed voor 180 porties

+175.000 tevreden Nutrianen

€34,00/stuk

slechts 0,57 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OVER NUTRIFOODZ

Op dit moment gaat het niet al te best met onze planeet. De opwarming stijgt wel heel erg snel. Dat is niet normaal. Jij kunt hier iets aan doen!

Nutrianen zijn klimaatbewuste mensen die geven om een fit en gezond lichaam en kiezen voor Nutrifoodz vanwege de missie en de expertise op het gebied van premium vegan voeding on the go.

* Je resultaten kunnen variëren. Gebruikte getuigenissen en voorbeelden zijn positieve resultaten en zijn niet bedoeld om te garanderen, beloven, vertegenwoordigen en / of verzekeren dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken.