fbpx

Wanneer je bij de geschatte 80% van de bevolking hoort…

Is Magnesium Het Belangrijkste
Mineraal Dat ONTBREEKT In Je Eetpatroon…

En Dit Tekort Zorgt Ervoor Dat Je Pijn En Stress Hebt, Plus Een Verhoogd Risico Op:

Hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten
Beenkrampen en zere spieren
Osteoporose
Migraine en hoofdpijn
Type 2 diabetes
Slapeloosheid

Nu kan jij je ein-de-lijk beschermen tegen de talrijke gezondheidsrisico’s geassocieerd met een magnesium tekort… ZONDER durevoorschriften of gevaarlijke bijwerkingen!

Blijf verder lezen om het geheim te ontdekken!

Hallo, wij van Nutrifoodz hebben vrij spannend nieuws voor de 80% onder ons die op dit moment lijden onder de pijnlijke symptomen en gevaarlijke gezondheidsrisico’s als gevolg van een Magnesiumtekort.

Ons gloednieuwe supplement plus zal je een drastische verbeterde verdediging hebben tegen een breed scala van de dodelijkste ziekten van onze moderne manier van leven.

plus zal je een drastische verbeterde verdediging hebben tegen een breed scala van de dodelijkste ziekten van onze moderne manier van leven.

Bovendien zal je genieten van al deze gezondheidsvoordelen zonder spijsverteringsproblemen en andere bijwerkingen die meestal geassocieerd worden met magnesiumsupplementen.

We hebben nog meer goed nieuws om je te vertellen, maar eerst…

Kijk Gewoon Even Hoe Magnesium
Jouw Gezondheid Ten Goede Komt

Magnesium heeft bewezen te helpen bij…

Behandelt en voorkomt spierkrampen
Verlicht premenstruele migraine, prikkelbaarheid, slecht humeur, krampen en andere symptomen van PMS
Voorkomt de vorming van galstenen bij mannen
Biedt snel herstel van ernstige depressies
Verzacht fibromyalgie en chronische pijn
Verbetering van de gezondheid van het hart en vermindert risico op hartaandoeningen
Draagt bij aan een langer, gezonder leven

Van magnesium is bewezen dat het helpt.

“Ik vind dat magnesium zo belangrijk is dat wanneer je er niet genoeg van in je systeem hebt, je tijdens je leven vaker ziek zult worden en eerder zult sterven dan als je normale, gezonde niveaus zou hebben.”

Gegeven hoe belangrijk magnesium is voor onze gezondheid, en gezien het feit dat maar liefst 8 van de 10 mensen een tekort heeft aan dit mineraal, wordt dit de voor de hand liggende vraag:

Waarom Heb Je Een Magnesium Tekort?

De meeste experts zijn het erover eens dat drie van de belangrijkste oorzaken van magnesiumtekort zijn:

COLA DRINKEN
Omdat ze fosfaten bevatten die je lichaam van kostbaar magnesium weghouden…

CONSTANTE STRESS
en zorgen omdat magnesium het mineraal voor stressverlichting is en met ons hectische moderne leven ons lichaam moeite heeft om voldoende aanbod te produceren om aan de vraag te voldoen…

ANTIBIOTICA EN VOORGESCHREVEN MEDICIJNEN
die vaak chemicaliën bevatten die zich aan magnesium binden waardoor het volledig nutteloos is voor je lichaam…

Maar misschien heeft de grootste bijdrage aan de groeiende pandemie van magnesiumtekorten te maken met het voedsel dat we eten. De meesten van ons geloven dat een eetpatroon dat rijk is aan verse groenten en fruit ons lichaam de vitamines en mineralen zal geven die we nodig hebben om gezond te zijn.

Helaas is dat niet het geval. En het is een fout die vele mensen berooft van de goede gezondheid die ze verdienen.

We zullen je uitleggen waarom…

Slechts 50 jaar geleden hoefden mensen zich geen zorgen te maken over magnesiumtekort. Ze konden al het magnesium dat hun lichaam nodig had uit natuurlijke bronnen halen, zoals groene bladgroenten, noten, zaden, volle granen – zelfs water!

Maar als het gaat om voedselproductie, zijn de gezonde, lokale boerderijen van een halve eeuw geleden ver verwijderd van de geïndustrialiseerde megaboerderijen die vandaag aan jouw lokale supermarkt leveren.

Weet je, grote corporaties kweken hun fruit en groente met gebruik van heel veel giftige herbiciden en pesticiden terwijl het zo snel mogelijk moet groeien om de winstmarges zo hoog mogelijk te houden.

Dit resulteert in grond die al zijn natuurlijke mineralen (zoals magnesium) kwijt is en voedingsmiddelen die tegenwoordig lang niet zo gezond zijn als vroeger.

Een artikel in het tijdschrift Scientific American zegt:

“..groenten en fruit die decennia geleden werden geteeld, waren veel rijker aan vitamines en mineralen dan de variëteiten die de meesten van ons tegenwoordig krijgen. De belangrijkste boosdoener in deze verontrustende voedingstrend is de uitputting van de bodem: moderne intensieve landbouwmethoden hebben steeds meer voedingsstoffen verwijderd uit de bodem waarin het voedsel groeit dat we eten.“

Betekent dit dat je kool en bloemkool moet opgeven en in plaats daarvan voor snoeprepen en cake moet gaan? Nee natuurlijk niet.
Een eetpatroon dat rijk is aan groenten en fruit is essentieel voor je goede gezondheid. Maar je moet weten dat de kansen groot zijn dat het fruit en de groenten die je eet niet het voedingsniveau bieden dat de natuur voor ogen heeft.

En dat kan een risico vormen voor magnesiumtekort.
Daarom raden we iedereen aan om dagelijks een magnesium supplement te gebruiken.

Maar er zit een addertje onder het gras…

De Meeste Magnesium Supplementen Zijn Niet Effectief

Wanneer je ooit één van de veel voorkomende magnesiumsupplementen hebt geprobeerd, dan kunnen we begrijpen dat je een sceptische wenkbrauw opheft omdat we je dagelijkse aanvulling met magnesium aanraden.

Wanneer mensen immers aan magnesiumsupplementen denken, hebben ze de neiging ze te onthouden vanwege hun laxerende eigenschappen … en onverwachte uitstapjes naar de badkamer zijn niet iets waar je elke dag mee te wilt maken hebt!

ERGER:
Veel magnesium supplementen zijn vervuild met ongezonde bindmiddelen en vulstoffen (inclusief steenslag) die de effectiviteit sterk vermindert.

WAT TE DOEN?
De risico’s van een magnesium tekort zijn groot, maar veel van de beschikbare magnesiumsupplementen zijn te ineffectief, te duur, of beide.

Dat is waarom hetgeen we je gaan vertellen de kracht heeft om je leven en gezondheid voor altijd te veranderen.
Nu is er eindelijk een natuurlijke manier om je magnesiumwaarde te herstellen, die echt werkt.

En Dit is…

Nutrifoodz Magnesium Complex

Nutrifoodz Magnesium Complex Herstelt Je
Magnesium Niveau’s – Veilig En Natuurlijk!

Dus je spierkrampen en hoofdpijn vermindert,… je stress en spanning ook… en je bent beter beschermd tegen hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en meer … allemaal zonder het risico van voorgeschreven medicijnen!

RESULTAAT?
Weet je nog hoe het is om je GEWELDIG te voelen?

Je zult merken dat je beenkrampen je ‘s nachts niet langer wakker houden … je migraine zal niet zo intens zijn of zo lang duren en kan zelfs helemaal verdwijnen … je humeur zal stabiliseren en je kunt uitkijken naar zonniger, gelukkigere dagen in je toekomst …

Je zult merken dat je ‘s nachts beter slaapt en je meer ontspannen voelt … Je botten zullen sterker, gezonder zijn … en wat denk je dat het zal doen voor je gemoedsrust wanneer je beseft dat je jouw risico hebt verminderd voor een reeks dodelijke ziekten?

En dit alles met twee gemakkelijk in te slikken tabletten per dag.

Te goed om waar te zijn?

Laten we eens kijken wat Nutrifoodz Magnesium Complex zo krachtig en uniek maakt…

Een magnesiumsupplement als geen ander…
Zijn unieke combinatie zorgt voor beter absorptie

Wat maakt Nutrifoodz Magnesium Complex zo effectief bij het verzachten van pijn en spanning en bij het in evenwicht brengen van de magnesiumwaarden in je lichaam?

De unieke combinatie van Magnesium Bisglycinaat en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren en de belangrijke Vitamine B6.

Magnesium Bisglycinaat wordt op verschillende manieren opgenomen via dipeptide kanalen en omzeilt dus de competitie met andere mineralen, zoals calcium uit de voeding.

Bovendien gaat magnesium bisglycinaat geen binding aan met andere substanties en er ontstaat geen neerslag van bijvoorbeeld fosfaten en fytaten.

De aminozuren absorberen dus beter in de darmen vanwege de versterkte organische structuur, en hierdoor is het dus de best opneembare magnesiumvorm die extra goed wordt opgenomen door de hersenen.

Magnesium Citraat is een organisch gebonden vorm en hierdoor goed opneembaar door het lichaam. De citraatvorm is vooral goed voor het behoud van soepele spieren.

Taurine reguleert de bloeddruk, verlaagt de cholesterolspiegel en is van belang voor de werking van je hartspier.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Dit betekent dat in tegenstelling tot veel magnesiumsupplementen die slecht worden geabsorbeerd vanwege hun chemische structuur, laxerende werking en te veel bindmiddelen of coatings, Nutrifoodz Magnesium Complex de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt en dit aangevuld met de belangrijke Taurine verbinding en Vitamine B6.

Onze gepatenteerde Nutrifoodz Magnesium Complex formule is anders dan al het andere op de markt. En wanneer je het voor de eerste keer probeert, zul je versteld staan hoe snel je het voelt werken om de gebalanceerde, levendige gezondheid te bieden die je verdient.

Maar het is niet alleen onze unieke formule die Nutrifoodz Magnesium Complex onderscheidt van de rest…

Met Trots Geproduceerd In Nederland

Omdat we het hebben over je gezondheid en die van je gezin, is hier iets belangrijks waarvan we zeker weten dat je het moet weten.

De meeste mensen realiseren het zich niet, maar de ingrediënten van veel vitamines en supplementen komen tegenwoordig uit China of de VS. Waarom is dit belangrijk?

Het is belangrijk omdat deze producten worden geproduceerd met weinig tot geen toezicht, richtlijnen of kwaliteitsnormen.

Weet je nog een paar jaar geleden toen tienduizenden geliefde huisdieren dood vielen vanwege besmet voedsel en lekkernijen voor huisdieren uit China?

Geen van onze ingrediënten komt uit China. Dat is de eerste reden waarom je dit product kunt vertrouwen. Maar dat is nog maar het begin…

Elke batch Nutrifoodz Magnesium Complex wordt vervaardigd in een hi-tech, geïnspecteerde faciliteit in Nederland (dus je weet dat je een supplement krijgt waarop je kunt vertrouwen)…
De Nutrifoodz Magnesium Complex is ongelooflijk zuiver en bevat geen maïs, soja, ei, gluten, tarwe, zout, gist, zetmeel, schaaldieren, conserveermiddelen, additieven of verontreinigende stoffen van welke aard dan ook..
Magnesium Complex heeft geen bijwerkingen en zal je maag niet van streek maken of ervoor zorgen dat je onverwachte uitjes naar het toilet moet maken…
Magnesium Complex begint onmiddellijk te absorberen en gaat steeds beter werken naarmate je het dagelijks blijft gebruiken…..
Magnesium Complex is zo gemakkelijk in te nemen: Jouw dosis wordt geleverd in kleine, gemakkelijk in te slikken tabletten, GEEN rommelige poeders of een vies smakende vloeistof…

Stel je voor hoe jij je over 14 dagen vanaf nu zult voelen…

Wanneer je Nutrifoodz Magnesium Complex kiest om beenkrampen te verlichten, zul je blij zijn hoe snel het werkt. Patiënten die deze formule hebben getest, voelden hoe hun beenkrampen verminderden en verdwenen in slechts 14 dagen!

Wanneer je Magnesium Complex kiest omdat je minder migraine, chronische vermoeidheid, stress, PMS-symptomen wenst of gewoon om een betere algehele gezondheid te ervaren, zijn we ervan overtuigd dat geen ander magnesiumsupplement je sneller zal helpen resultaten te bereiken.

Het enige dat nodig is, is één gemakkelijk in te slikken tabletten Nutrifoodz Magnesium Complex per dag. Kort nadat je het hebt ingenomen, begin je te voelen dat het werkt..

Maar je hoeft me niet zomaar op mijn woord te geloven. Profiteer gewoon van je…

Buitengewone 14-Dagen ‘Lege pot’ Garantie

Zoals bij al onze producten hier bij Nutrifoodz, wordt jouw bestelling vandaag geleverd met een 100% geld-terug-garantie.
Probeer Nutrifoodz Magnesium Complex vandaag nog. Je zult blij zijn met de resultaten die je met dit supplement krijgt. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat Nutrifoodz Magnesium Complex jouw verwachtingen niet overtreft, als je om welke reden dan ook (of helemaal geen reden) niet tevreden bent, hoef je je geen zorgen te maken..

Retourneer het ongebruikte of lege potje binnen 14 dagen en we zullen vrolijk elke cent van jouw aankoop terugbetalen (zonder verzendkosten), zonder vragen te stellen.

Met andere woorden, je riskeert absoluut niets als je Nutrifoodz Magnesium Complex vandaag probeert.

Maar je moet wel snel zijn…

Voorraden Zijn Extreem Beperkt:

We kunnen je niet vertellen hoe geweldig we het vinden om eindelijk de Nutrifoodz Magnesium Complex beschikbaar te kunnen stellen voor het publiek. We hebben duizenden uren onderzoek en vele euro’s in de ontwikkeling gestopt van wat ik geloof, dat het allerbeste magnesiumsupplement op de markt is.

Wanneer we aan alle mensen denken wiens gezondheid zou profiteren van minder pijnlijke been- en spierkrampen, migraine, aanvallen van slapeloosheid… minder prikkelbaarheid en stress… en verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten, diabetes type 2, osteoporose en vroege dood … alle symptomen, ziekten en aandoeningen die verband houden met een magnesiumtekort…

Willen we de Nutrifoodz Magnesium Complex beschikbaar maken voor iedereen die erom vraagt.

Helaas is dat niet mogelijk.

Hoewel we er trots op zijn dat Nutrifoodz Magnesium Complex in Nederland gemaakt wordt in een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geïnspecteerde en goedgekeurde GMP-faciliteit (omdat dit ervoor zorgt dat je altijd het zuiverste, veiligste supplement krijgt dat beschikbaar is), is een gevolg van deze hoge productienormen dat we elke keer slechts een zeer beperkte hoeveelheid Nutrifoodz Magnesium Complex kunnen maken..

Dit is een gloednieuw supplement en het wordt hier voor de eerste keer aangeboden. We verwachten dat ons beperkte aanbod binnen enkele weken uitverkocht zal zijn – zo niet eerder.

Als je zelfs maar een beetje nieuwsgierig bent om te profiteren van je RISICOVRIJE kans om Nutrifoodz Magnesium Complex te proberen, dan raad ik je om niet te aarzelen.

Bestel nu je eigen voorraad Nutrifoodz Magnesium Complex.

En dat is niet alles…

Bestel vandaag en maak gebruik van SPECIALE KORTINGEN

Wanneer je vandaag 3 potjes Nutrifoodz Magnesium Complex bestelt, kun je € 6,00 besparen op de normale prijs.

Bestel 6 potjes (dat is genoeg voor 12 volledige maanden) en je bespaart € 18,00 op de normale prijs!

En onthoud dat ongeacht hoeveel potjes je bestelt, als je niet 100% tevreden bent je niets hoeft te betalen, oké?

OPTIE 1:

1 x Magnesium Complex

€19,95/stuk

€ 19,95 – Bespaar 0%

+150.000 tevreden Nutrianen
inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 2:

6 x Magnesium Complex

€16,95/stuk

€ 101,70 – Bespaar 15%

+150.000 tevreden Nutrianen
inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 3:

3 x Magnesium Complex

€17,95/stuk

€ 53,85 – Bespaar 10%

+150.000 tevreden Nutrianen
inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalenOver Nutrifoodz
Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

We staan voor je klaar. Maak gebruik van onze expertise. Sluit je aan bij +70.000 Trotse Nutrianen.


1. Piovesan D, Profiti G, Martelli PL, Casadio R. Het menselijke “magnesoom”: detectie van magnesiumbindingsplaatsen op menselijke eiwitten. BMC Bio-informatica. 2012; 13 Suppl 14: S10. [PubMed Abstract]
2. Instituut voor Geneeskunde (IOM). Voedsel- en voedingsraad. Dieetreferentie-inname: calcium, fosfor, magnesium, vitamine D en fluoride. Washington, DC: National Academy Press, 1997.
3. Onbeleefd RK. Magnesium. In: Coates PM, Betz JM, Blackman MR, Cragg GM, Levine M, Moss J, White JD, eds. Encyclopedie van voedingssupplementen. 2e ed. New York, NY: Informa Healthcare; 2010: 527-37.
4. Cohen Suzy. “14 geneesmiddelen die magnesium aantasten”. Jigsaw Health. 04 februari 2015. [Link]
5. Ford ES, Mokdad AH. Dieet magnesiuminname in een nationale steekproef van Amerikaanse volwassenen. J Nutr 2003; 133: 2879-2882. [J Nutr]
6. Eisenberg MJ. Magnesiumtekort en plotselinge dood. American Heart Journal 1992; 124: 544-9. [PubMed Abstract]
7. Turlapaty PD, Altura BM. Magnesiumtekort veroorzaakt spasmen van kransslagaders: relatie tot etiologie van ischemische hartziekte met plotselinge dood. Science 1980; 208: 198-200.
8. Scheer, Roddy en Moss, Doug. “Vuil slecht: fruit en groenten worden minder voedzaam?” Wetenschappelijke Amerikaan april 2011. [Link]
9. Moe, Sharon M. Aandoeningen waarbij calcium, fosfor en magnesium betrokken zijn. Prim Care. 2008 juni; 35 (2): 215-vi. [PubMed Abstract]
10. Seelig MS. Gevolgen van magnesiumtekort op de verbetering van stressreacties; preventieve en therapeutische implicaties (een overzicht). J Am Coll Nutr. 1994 oktober; 13 (5): 429-46. [PubMed Abstract]
11. Volpe SL. Magnesium. In: Erdman JW, Macdonald IA, Zeisel SH, eds. Huidige kennis in voeding. 10e ed. Ames, Iowa; John Wiley & Sons, 2012: 459-74.
12. Witkowski M, Hubert J, Mazur A. Methoden voor het bepalen van de magnesiumstatus bij mensen: een systematische review. Magnes Res. 2011 december; 24 (4): 163-80. [PubMed Abstract]
13. Rosanoff A. Magnesium en hypertensie. [Artikel in het Japans] Clin Calcium. Februari 2005; 15 (2): 255-60.
14. Guerrero-Romero F, Rodriguez-Moran M. Het effect van bloeddrukverlaging door magnesiumsupplementen bij diabetische hypertensieve volwassenen met lage serum-magnesiumspiegels: een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studie. J Hum Hypertens. 2009 april; 23 (4): 245-51. [PubMed Abstract]
15. Hyman Mark. “Magnesium: Maak kennis met de meest krachtige ontspanning Mineral beschikbaar”. Dr. Hyman. 19 oktober 2014. [Link]
16. Sun-Edelstein C, Mauskop A. De rol van magnesium bij de pathogenese en behandeling van migraine. Expert Rev Neurother. 2009 maart; 9 (3): 369-79. [PubMed Abstract]
17. Holland S, et al. Update van op feiten gebaseerde richtlijnen: NSAID’s en andere aanvullende behandelingen voor episodische migraine-preventie bij volwassenen: rapport van de Quality Standards Subcommittee van de American Academy of Neurology en de American Headache Society. Neurologie. 2012 24 april; 78 (17): 1346-1353. [PubMed Abstract]
18. Huerta MG, Roemmich JN, Kington ML, Bovbjerg VE, Weltman AL, Holmes VF, Patrie JT, Rogol AD, Nadler JL. Magnesiumtekort wordt geassocieerd met insulineresistentie bij zwaarlijvige kinderen. Diabetes Zorg. 2005 mei; 28 (5): 1175-81. [PubMed Abstract]
19. Rodríguez-Morán M, Simental Mendía LE, Zambrano Galván G, Guerrero-Romero F. De rol van magnesium bij diabetes type 2: een korte klinische basisevaluatie. Magnes Res. 2011 december; 24 (4): 156-62. [PubMed Abstract]
20. Rude RK, Singer FR, Gruber HE. Skeletale en hormonale effecten van magnesiumtekort. J Am Coll Nutr. 2009 april; 28 (2): 131-41. [PubMed Abstract]
21. Tucker KL. Preventie en voeding van osteoporose. Curr Osteoporos Rep. 2009 december; 7 (4): 111-7.
22. Mutlu M, Argun M, Kilic E, Saraymen R, Yazar S. Magnesium-, zink- en koperstatus bij osteoporotische osteopenische en normale postmenopauzale vrouwen. J Int Med Res. 2007 sep-okt; 35 (5): 692-5. [PubMed Abstract]
23. Aydin H, Deyneli O, Yavuz D, Gözü H, Mutlu N, Kaygusuz I, Akalin S. Kortdurende orale magnesium-suppletie onderdrukt botomzet bij postmenopauzale osteoporotische vrouwen. Biol Trace Elem Res. Februari 2010; 133 (2): 136-43. [PubMed Abstract]
24. Bilbey DL, Prabhakaran VM. Spierkrampen en magnesiumgebrek: casusrapporten. Kan huisarts. 1996 Jul; 42: 1348-1351. [Abstract]
25. Roffe C, Sills S, Crome P, Jones P. Gerandomiseerde, cross-over, placebogecontroleerde studie van magnesiumcitraat bij de behandeling van chronische persisterende krampen in de benen. Med Sci Monit. 2002 mei; 8 (5) CR326-30. [PubMed Abstract]
26. Facchinetti F, Sances G, Borella P, Genazzani AR, Nappi G. Magnesiumprofylaxe van menstruele migraine: effecten op intracellulair magnesium. Hoofdpijn. 1991 mei; 31 (5): 298-301. [PubMed Abstract]
27. Quaranta S, Buscaglia MA, Meroni MG, Colombo E, Cella S. Pilootonderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid van een magnesium 250 mg tablet met gereguleerde afgifte (Sincromag) voor de behandeling van premenstrueel syndroom. Clin Drug Investig. 2007; 27 (1): 51-8. [PubMed Abstract]
28. Tsai CJ, Leitzmann MF, Willett WC, Giovannucci EL. Langetermijneffect van magnesiumconsumptie op het risico van symptomatische galsteenaandoeningen bij mannen. Am J Gastroenterol. 2008 februari; 103 (2): 375-82. [PubMed Abstract]
29. Eby GA, Eby KL. Snel herstel van ernstige depressies met magnesiumbehandeling. Med Hypotheses. 2006; 67 (2): 362-70. [Pub Med Abstract]
30. Joffe RT, Levitt AJ, Young LT. De schildklier, magnesium en calcium bij ernstige depressies. Biol Psychiatry. 1 september 1996; 40 (5): 428-9. [PubMed Abstract]
31. Moorkens G, Manuel y Keenoy B, Vertommen J, Meludu S, Noe M, De Leeuw I. Magnesiumtekort in een steekproef van de Belgische bevolking met chronische vermoeidheid. Magnes Res. 1997 december; 10 (4): 329-37. [PubMed Abstract]
32. Bagis S, Karabiber M, As I, Tamer L, Erdogan C, Atalay A. Is een behandeling met magnesiumcitraat effectief tegen pijn, klinische parameters en functionele status bij patiënten met fibromyalgie? [PubMed Abstract]
33. Mathers TW, Beckstrand RL. Orale magnesiumsupplementen bij volwassenen met een hart- of vaatziekte. J Am Acad Verpleegkundige Pract. 2009 december; 21 (12): 651-7. [PubMed Abstract]
34. Holzgartner H, Maier E, Vierling W. Hoge dosis orale magnesiumtherapie bij aritmieën. Resultaten van een observationeel onderzoek bij 1160 patiënten met aritmie. [Artikel in het Duits] Fortschr Med. 1990 30 september; 108 (28): 539-42. [PubMed Abstract]
35. Tong GM, Rude RK. Magnesiumtekort bij kritieke ziekte. J Intensive Care Med. 2005 jan-feb; 20 (1): 3-17. [PubMed Abstract]
36. Davis Donald. Dalende samenstelling van voedingsstoffen voor groenten en fruit: wat is het bewijs? HortScience. Februari 2009; 44 (1): 15-19. [Koppeling]
37. Mercola, Joseph. “Magnesium: The Missing Link to Better Health. Mercola. 8 december 2013. [Link]
38. Lindberg JS, Zobitz MM, Poindexter JR, Pak CY. Biobeschikbaarheid van magnesium uit magnesiumcitraat en magnesiumoxide. J Am Coll Nutr. Februari 1990; 9 (1): 48-55. [PubMed Abstract]
39. Geen naamregel. Voorbereiding op een colonoscopie. Harvard Health Publications. 9 maart 2015. [Link]
40. Ranade VV, Somberg JC. Biologische beschikbaarheid en farmacokinetiek van magnesium na toediening van magnesiumzouten aan mensen. Ben J Ther. 2001 sep-okt; 8 (5): 345-