fbpx

Verstevig je huid, verhoog je metabolisme en voel de energie met één heerlijke superfood punch!

“EINDELIJK! Een natuurlijke bron van jeugdigheid in één drankje! Stimuleer vetverbranding & vermijd veroudering van je huid met een heerlijke cocktail van 11 revitaliserende ingrediënten.”

Ik gebruik het nu 1week..het smaakt heerlijk en je voelt je fris en fruitig (net als alle andere Nutrifoodz producten.. GEWELDIG!!!).” – Valerie R.

1 x NUTRIFOODZ RED JUICE

Voel meer energie
Scherpe mentale focus
Verhoog je metabolisme
Gezonde en glanzende huid
Frisse en zoete smaak
Geen suiker toegevoegd
Boordevol bijzondere superfoods

€ 47,00

300g – goed voor 60 porties

slechts 0,78 per drankje

100% Niet Goed – Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende fruitig drankje is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

DIT IS REVOLUTIONAIR! We hebben de nodige tijd genomen om de allerbeste natuurlijke superfoods te verzamelen die je metabolisme versnellen!


Vervolgens hebben we ons verdiept in onderzoek naar de sterkste antioxidanten voor een sterkere, mooiere, gezondere en glanzende huid op te leveren.

(Alles is 100% NATUURLIJK). Kijk maar eens wat je allemaal krijgt met slechts 1 glas:

Vetverbranding Stimulerende Antioxidanten

Het aanwakkeren van je metabolisme (stofwisseling) is de magische sleutel! Ken je dat gevoel wanneer je net de trappen van een paar verdiepingen hebt afgelopen? Je voelt daadwerkelijk je eigen bloed door je hele lijf stromen. Een warme sensatie overweldigt je lichaam. Dat gevoel is nu net de activering van alle vet verbrandende processen in je lichaam! Dit recept bevat exceptionele antioxidanten die jou op een natuurlijke manier dit gevoel kunnen geven, zelfs terwijl je een zittende job uitoefent!

Anti Veroudering Nutriënten

Voedingsstoffen die jouw verouderingsprocessen vertragen – Vrije radicalen zorgen er voor dat je sneller oud wordt. Ze verslappen je huid en creëren rimpels. Maar wij hebben goed nieuws voor je: Er zijn antioxidanten met de kracht om vrije radicalen te STOPPEN! Het zorgt ervoor dat de veroudering gestopt wordt, nog voor de cellen beschadigd zijn. In feite is dit rode drankje een KRACHTIG SERUM dat magische ingrediënten bevat. Het zijn exact de juiste antioxidanten die het verouderen van je huid tegengaan. Eveneens stimuleren ze de collageen productie. Een zeer belangrijk proces bij het bestrijden van beschadiging door zonlicht en andere tekens van veroudering.

Noötropische Effecten

Noötropica is een verzamelnaam voor natuurlijke stoffen die in staat zijn om de cognitieve functies van het brein te verbeteren zonder schadelijke bijwerkingen. De antioxidanten in ons rode drankje bevatten nog 2 extra bonus elementen: Ze doen je scherper denken en verbeteren je geheugen! Jarenlang inwendig aangevallen worden door vrije radicalen veroorzaakt niet enkel veroudering van je huid. Het zorgt er namelijk ook voor dat je trager en minder efficiënt denkt. Ook hier kunnen antioxidanten je bij helpen. Nooit meer namen vergeten of waar je je sleutels hebt achtergelaten. Maak indruk op je collega’s met je snelle en doeltreffende gedachtengang en ideeën.

Laag suikergehalte

GEEN pieken in je bloedsuikerspiegel! Speciaal om deze redenen gebruiken we: Stevia. Dit plantje wordt al eeuwenlang gekweekt vanwege haar medicinale eigenschappen en de sterke, zoete smaak. Wat vele wetenschappers verbijstert, is dat het geen calorieën bevat. Één volledige dosis van dit magische superfood drankje, bevat minder dan 1 gram natuurlijke suiker!

Lekkere Fruitige Smaak

De smaak van Red Juice is zo lekker dat het bijna verslavend is. Maak je geen zorgen, het is een ULTRA gezonde verslaving! De zoete en verfrissende smaak is te danken aan de heerlijke vers geplukte rode vruchten. Je kunt niet wachten om je dag te starten met een heerlijk groot glas van deze voedzame rode drank!

Bespaar tijd

Het bereiden duurt slechts 10 seconden. Laat een schepje in een glas water vallen, roer en neem een slokje. Je gaat nooit zoveel zeldzame, exotische kruiden in één zelfde drankje terugvinden. Zo simpel is het! Het verfijnde droogproces dat we gebruiken bewaart de medicinale kracht van elk kruid.

al +150.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed – Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende fruitig drankje is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

Nog enkele Reacties van Klanten

Onze 100% Niet goed, geld terug garantie!

Probeer het 14 volle dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende maaltijdshake is die je ooit hebt geprobeerd, krijg je al je geld terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

al +150.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed – Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende fruitig drankje is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

De eerste 6 die we zo dadelijk gaan bespreken zijn Krachtige Medicinale Superfoods waar je vast al van gehoord hebt…

Acaï

Deze legendarische bessen zijn volgens oude Oosterse mythes zo voedzaam dat ze een volledige civilisatie jarenlang hebben gevoed. Onderzoekers zijn hier vandaag ontzettend gefascineerd door! Als jij iemand bent die lange uren werkt, dan zal je heus van deze voordelen genieten: Onderzoeken hebben aangetoond dat deze bessen een spier ontspannende werking hebben en extra stamina geven. Bovendien heeft Acaï een ORAC waarde van maar liefst 103.000. Dit betekent dat ze tot 10 keer meer antioxidanten bevatten dan het alledaagse fruit dat je in de supermarkt koopt. Geen wonder dat het een superfood genoemd wordt! Deze antioxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen de kans niet krijgen om jouw huid te verouderen…en dit terwijl ze je metabolisme boosten en vet verbranden!

Rode Biet

Bieten zijn rijk aan magnesium en foliumzuur. Deze twee mineralen helpen je stofwisseling te stimuleren. Ze bevatten ook heel wat stikstofoxide. Een portie bietensap kan het zuurstofpeil in je cellen met wel 16 %verhogen! Onderzoekers hebben de kracht van bietensap getest op zowel mannelijke als vrouwelijke triatlon atleten. Na het drinken van bietensap liepen ze dezelfde dag al een pak sneller en de dagen die erop volgden presteerden ze nog betere tijden. Ze ondervonden zelfs minder spierbeschadiging en minder vermoeidheid na het sporten! Stel je voor wat voor impact het zou kunnen hebben op je energieniveau op het werk of in je dagdagelijkse leven!

Granaatappel

Deze bijzonder vrucht die lijkt op een handgranaat, is niet zomaar een vrucht hoor! Zijn magische krachten zitten verborgen in zijn rode zaadjes. De granaatappel wordt al sinds millennia gezien als symbool van jeugdigheid, en dat is absoluut geen toeval! Ze zitten boordevol jong houdende nutriënten. Zelfs op muurschilderingen van Egyptische piramiden van meer dan 3000 jaar geleden vindt men afbeeldingen van granaatappels terug waar ze duidelijk vereerd werden. Granaatappel pitten hebben ook een bevorderende invloed op de cardiovasculaire gezondheid en het kan inflammaties drastisch doen verminderen. Deze vrucht geeft je lichaam net als een granaat een werkelijke explosie van super nutriënten!

Frambozen

Frambozen dienen niet enkel voor het toppen van een kaastaart hoor. Deze power vrucht is rijk aan vijf huid versterkende mineralen: Vitamine C, mangaan, foliumzuur, koper en ijzer. Miljoenen mensen gebruiken het zelfs elke ochtend als gezichtsmasker. Ze zijn verrassend laag in suiker en hebben super hoog vezelgehalte.

Aardbeien

De fameuze aardbei is ongetwijfeld de favoriete vrucht van velen onder ons. Maar wist je ook dat aardbeien componenten bevatten die je aanmaak van collageen stimuleren? Flavanoïden, phytonutriënten, polyfenolen en antioxidanten in de aardbei dragen allemaal bij aan de versteviging van je huidcellen. Ze hebben een laag suikergehalte en verbeteren je cardiovasculariteit! En uiteraard zijn ze super lekker van smaak, maar dat wist je vast al!

Bosbessen

Bosbessen zijn wispelturige vruchten. Honderd jaar lang waren bosbessen te wild om in de landbouw te kunnen oogsten. In 1911 ontdekte een wetenschapper genaamd Frederick Coville het geheim: bosbessenstruiken hebben grond nodig die extreem rijk is aan fosfaten, ijzer en magnesium om te kunnen groeien! Diezelfde drie micronutriënten spelen eveneens een super belangrijke rol in het verhogen van je metabolisme. Deze blauwe bessen zijn dus extreem voedzame en gezonde kleine wondertjes die hun plek op deze lijst dik verdiend hebben. Bovendien hebben ze ook deelname in de lekkere smaak van Red Juice!

Dan is het nu tijd voor de introductie van de 4 Supersterren in Red Juice. Dit zijn de meest Krachtige en Zeldzame Geneeskundige Kruiden die vanuit alle hoeken van onze planeet komen. Zorgvuldig uitgekozen als Extra Metabolisme Boostende Adaptogenen.

Cordiceps

Dit zijn krachtige medicinale paddenstoelen uit de Himalaya. Ze werden voor het eerst gespot door Tibetaanse herders ongeveer 2000 jaar geleden. Over de hele wereld worden ze nog steeds vereerd als een mysterieus geneesmiddel. Cordyceps werkt in je lichaam als “adaptogeen”. Ze bevatten het magische vermogen om je energie te reguleren. Als je metabolisme te traag is, kan cordyceps je helpen om het te versnellen. Ideaal en essentieel voor eender wie graag extra vet wilt verbranden, zonder uren in de sportschool te spenderen.

Siberische Ginseng

Siberische Ginseng is de grote broer van zijn Aziatische variant, en is bijzonder populair omwille van zijn vitaliserende en gelijkertijd kalmerende effecten. Deze wortel bevat onder andere panaxanen, polysachariden en ginsensoniden. Deze actieve bestanddelen hebben een balancerende werking op de neurotransmitters in het centrale zenuwstelsel. Ginseng heeft ook al bewezen dat hij een wonderbaarlijke verlaging van de bloedsuikerspiegel kan veroorzaken. En dat is één van de eerste stappen naar gewichtsverlies.

Reishi

Men noemt hem “de koning der paddenstoelen”. Oude Japanse vrouwen brouwden er een magische thee van, voor een onsterfelijke jeugd. Reishi bevat ook sterke ontgiftende krachten. Een belangrijke eigenschap van deze paddenstoel is zijn positieve werking op het immuunsysteem. Hij wordt vaak ingezet bij het bestrijden van ontstekingen, infecties en allergieën. Eveneens kan het genezend werken bij bronchitis, astma en verschillende auto-immuunziekten. Bepaalde polysachariden in reishi paddestoelen helpen de levercellen te regenereren. Als je lever beter functioneert, zal je ook sneller vet verliezen!

Rhodiola

Deze “gouden wortel” is eveneens een adaptogeen. In Zweden en Noorwegen maakt men er een energiedrankje van dat bijzonder populair is in heel Scandinavië. Er loopt ook al jaren een gerucht dat Russische atleten dit kruid meer dan 40 jaar lang hebben gebruikt als een geheim wapen tijdens de olympische spelen. Vandaag de dag nemen tientallen miljoenen vrouwen en mannen in Europa het elke ochtend. Rhodiola heeft ook het bijzondere effect dat de ATP-productie toeneemt. Dit betekent dat ook in rust je stofwisseling actief is. Als je geen tijd had om te sporten, kan je met Rhodiola nog steeds je stofwisseling verhogen en vet verbranden!

al +150.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed – Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende fruitig drankje is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

Veel Gestelde Vragen

Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Wat is Nutrifoodz Red Juice?

Het is de perfecte energiedrank om je huid te verzorgen en je metabolisme te activeren.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Red Juice?

Een natuurlijke bron van jeugdigheid in één drankje! Stimuleer vetverbranding & vermijd veroudering van je huid met een heerlijke cocktail van 11 revitaliserende ingrediënten.

Wat zit er in dit drankje?

Inuline, FruitPowder, Beetroot Juice Powder, Guarana Extract, Cherry Fruit Powder, Pomegranate Extract, Blueberry Fruit Powder, Acai Fruit Extract Powder, Siberian Ginseng Extract, Acerola Extract, Raspberry Fruit Powder, Rosehip Powder, Rhodiola Extract, Mushrooms Extract Blend*, Sweetener(s): Steviol Glycosides

Wanneer en hoeveel Red Juice gebruiken?

Red Juice kan je gebruiken in de ochtend of in de namiddag. Voeg 1 theelepel (5g) toe aan 250ml water. Goed roeren en opdrinken binnen enkele uren na het bereiden.

Wanneer merk je resultaat van het drinken van Nutrifoodz Red Juice?

Dat verschilt heel erg per persoon. Sommigen merken bij de eerste portie dat het een verandering teweegbrengt in het lichaam. Bij andere kan het tot wel twee weken duren.

Hoe smaakt Red Juice?

Hoe smaakt Red Juice?
Red Juice heeft een zoete en verfrissende smaak.

Wat als ik het niet lekker vind?

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het 14 volle dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende energiedrank is die je ooit hebt geprobeerd, krijg je al je geld terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug! Er is absoluut geen risico.

Waarom heb ik dit nodig?

Voedzaam eten is belangrijk voor een gezond en gelukkig leven maar we hebben het allemaal steeds drukker. Wat we nodig hebben is een energiedrank die snel klaar is, super gezond en compleet in voedingswaarden.

Wij bieden duurzame, diervriendelijke, 100% vegan, lactose-vrij, soya-vrij en GMO-vrije voeding in één klik aan. Ook bieden wij je alle informatie die je nodig hebt om te kiezen voor een gezondere en energieke levensstijl.

Hoe lang moet ik Red Juice drinken?

Nutrifoodz Red Juice is een toevoeging op een gebalanceerd voedingspatroon en bijvoorbeeld geen dieet, kuur of medicijn. Daarom is er geen specifieke periode waarover het gedronken moet worden. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten onze Red Juice dagelijks drinken en dat voor een periode van meerdere maanden tot jaren.

Hoeveel Red Juice drink je per dag?

Dat verschilt per persoon. Red Juice is een volledig natuurlijk product waardoor er geen limieten zijn. We adviseren daarom voor iedereen om zelf uit te zoeken bij welke hoeveelheid hij of zij baat heeft bij onze Red Juice. Bij de meeste Nutrianen is dit 1 tot 2 drankjes per dag.

Waarin onderscheidt jullie energiedrankje zich van de andere op de markt?

Al vanaf € 0,67 per drankje
Geen suiker toegevoegd
Bevat superfoods
Brengt darmflora en spijsvertering in balans
100% plantaardig (Vegan)
Vermindert trek in zoetigheid
Heerlijke smaak en aangename textuur
Geen lactose
Geen dierlijke producten
Je draagt bij aan de Regreen Revolution

Wat heeft deze voeding met ons klimaat te maken?

Via Nutrifoodz help jij om beter te zorgen voor onze planeet. Naast het besparen op waterverbruik en CO2-uitstoot, help jij ook mee om de aarde af te koelen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.
Om actief de aarde af te koelen zijn we een samenwerking aangegaan met Justdiggit. Samen met Nutrifoodz maak jij grote stukken land weer groen, met name in oost-Afrika. We doneren 1% van onze omzet aan de Regreen Revolution. Voor elke 3 bestellingen brengen we 1 boom terug en vergroenen we ongeveer 500m2 land.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen maximaal 2 werkdagen.

Wat kost dit?

Wanneer je één pakket bestelt bevat dit 300g (60 porties) en kost 47 EUR met gratis verzending. Bestel je meer pakken dan heb je altijd extra voordeel. Je hebt al een gezonde en lekkere energiedrank voor € 0,67.

Ter vergelijking

Nutrifoodz Red Juice

Geen Toegevoegde Suiker, rijk aan voedingsstoffen

Al vanaf € 0,67 per drankje

Geen suiker toegevoegd

Bevat superfoods

Brengt darmflora en spijsvertering in balans

100% plantaardig (Vegan)

Vermindert trek in zoetigheid

Heerlijke smaak en aangename textuur

Geen lactose

Geen dierlijke producten

Je draagt bij aan de Regreen Revolution

Andere Energy Drinks

6 – 30 gram suiker, weinig voedingsstoffen

Vaak duurder dan € 2,00 per drankje

Toegevoegde suikers

Weinig en kunstmatige vitamines

Geen natuurlijk superfoods

Opgeblazen gevoel

Slecht voor darmflora

Te veel caffeine

Smaakt kunstmatig en vreemd

Verpakking afval per drankje

al +150.000 tevreden Nutrianen

100% Niet Goed – Geld Terug Garantie

Probeer het 14 dagen uit en als je op enig moment besluit dat het niet de meest verbazingwekkende fruitig drankje is dat je ooit hebt geprobeerd, krijg je je geld terug!

Met Nutrifoodz zorg jij goed voor onze planeet

Via Nutrifoodz help jij om beter te zorgen voor onze planeet. Naast het besparen op waterverbruik en CO2-uitstoot, help jij ook mee om de aarde af te koelen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.


Om actief de aarde af te koelen zijn we een samenwerking aangegaan met Justdiggit. Samen met Nutrifoodz maak jij grote stukken land weer groen, met name in oost-Afrika. We doneren 1% van onze omzet aan de Regreen Revolution. Voor elke 3 bestellingen brengen we 1 boom terug en vergroenen we ongeveer 500m2 land.

Sluit je aan bij +150.000 Trotse Nutrianen

OPTIE 1:

1 x RED JUICE

60 porties – goed voor 2 maanden
GRATIS VERZENDING

+150.000 tevreden Nutrianen
gratis verzending

€ 47

€ 0,78 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 2:

3 x RED JUICE

180 porties – goed voor 6 maanden

GRATIS VERZENDING

+150.000 tevreden Nutrianen
gratis verzending

€ 127,00 € 141,00

€ 0,70 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

OPTIE 3:

6 x RED JUICE

360 porties – goed voor 12 maanden

GRATIS VERZENDING

+150.000 tevreden Nutrianen
gratis verzending

€ 239,00 € 282,00

€ 0,66 per portie

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen

Heb je nog vragen?

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Als er iets is dat we hebben gemist, of als je gewoon wat meer informatie nodig hebt, stuur ons dan een e-mail op het onderstaande adres en een van onze gezondheidsspecialisten neemt contact met je op.


E-mail: support@nutrifoodz.nl of Telefoon: +31208946383

Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

We staan voor je klaar. Maak gebruik van onze expertise. Sluit je aan bij +150.000 Trotse Nutrianen.

MEER OVER ONZE MISSIE

* Je resultaten kunnen variëren. Gebruikte getuigenissen en voorbeelden zijn positieve resultaten en zijn niet bedoeld om te garanderen, beloven, vertegenwoordigen en / of verzekeren dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken.